Tänään oli BB:llä vuorossa kakkostason suorittaminen tokoagissa ja aivan ihanaa BB oli tänään niin taitava, että saimme kaikki arviointiosuudet suoritettua ihan täysillä pisteillä. On se vaan niin taitava tyttö tuo BB. Täytyy sanoa että olimme harjoitelleet tosi vähän ja viimeistä tehtävää ehdin treenata vain  kaksi minuuttia ennen kuin lähdin ja olin ihan varma että se ei onnistu mitenkään mutta niin vain BB otti täydet pisteet.

Odota minä autan sinua.

Suoritettavina osioina olivat, katsekontaktin ottaminen ilman sanallista käskyä. Toisena tehtävänä oli namin etsintä kun se oli salaa piilotettu vieraan ihmisen toimesta. Kolmantena oli Koiran hallinta vieraan ihmisen kanssa keskusteltaessa. Neljäntenä oli koiran rauhoittaminen.  Nämä kaikki saatiin suoritettua. Olen nyt ilmoittanut  BB kolmannelle tasolle, saapa nähdä kuinka pitkälle me päästään siinä. Tasot vaikeutuvat koko ajan mitä ylemmäksi mennään tasoja on kuusi.

Metsässä

Nelson ja Mooses ovat sairastuneet kennelyskään ja se ei ollut hauskaa kuultavaa.

Pikkupotilas Nelson uinuu sohvalla. Parane pian.

Tarjan naamakirja päivityksestä kävin nappaamasa nämä ihanat kuvat Palomasta.

Pieni suloinen pikinaama

Terhakka tyttö tuo Paloma. Kasvanut kovasti kun on ollut  jonkin aikaa ettei Tarja ole päässyt käymään niin huomaa kuvistakin jo kuinka nopeasti pennut muuttuvat.