Tänään aamulla pakattiin koko karvatassujen lauma autoon ja matkustettiin kohti Turkua  eläinlääkärille ja sieltä tulikin aivan upeita uutisia, koko pentue oli terve. Yleisesti eläinlääkäri sanoi, että pentue on hyvin selkeästi sukupuolileimautunut, urokset näyttävät uroksilta ja nartut ovat hyvin narttumaisia ja kauniita. Kaikilla oli erittäin hyvät purennat ja leveä alaleuka. Korvat olivat upean puhtaat, silmät kirkkaat. Yleiskunto hyvä. Näin hyvän lausunnon saimme siitä huolimatta, että pennut pissasivat lattialle n. 100 lätäkköä ja pötköttivät ainakin 50 pötköä, söivät johdot ja jyrsivät pöytää tyhjensivät roskakorin ja meitä oli sentään kolme vahtimassa pentuja. Iloisissa tunnelmissa reissu tehtiin ja jälleen suuri kiitos Eläinlääkäriasema Univet Vettorille ja Sari Granholmille hyvästä palvelusta.

Tästä tulee kivaa musta ihan tuntuu siltä.

Syödään vaikka tämä pöytä pois.

Hyvin sykkii pieni sydän.

Ompas kaunis purenta.

Ompas kaunis narttu tuumii eläinlääkäri Sari Granholm Vettorista.
Pennuille asetettiin thermo-mikrosirut, eli sirusta voidaan lukijalla lukea myös eläimen lämpö, täytyy sanoa, että tytöt ottivat rennommin pistoksen niskaan kuin nuo pojat mutta se ei lienee yllätys.
Sitten saavuimme kotiin ja kun paerit oli saatu valmiiksi ryhtyi Jasmin ja Pilvi koekaniineiksi, Jasmin oli uusi perhe ja Pilvi heidän uusi pentunsa ja minä etsin mistä kulmasta saan heistä parhaan valokuvan.

Minun uusi pentuni Pilvi.
Sitten aloi se osuus tässä kasvatustyössäni mikä on minulle niin vaikea, vatsaan alkoi sattua jo toisen pennun kohdalla ja sitten alkoi särkeä päätä ja sitten oli ikävä jo ensimmäisenä lähtenyttä pentua ja alkoi itkettää. Mutta kun katson noita seuraavia kuvia tiedän että en ole turhaan kasvattanut tätä XL-porukkaa voiko olla onnellisemman näköisiä ihmisä kun noissa kuvissa, ei voi, jos olen voinut tehdä ihmiset noin onnelliseksi on tämä kaikki kannattanut tehdä.

Ensimmäisen uuteen kotiin lähti Bad Habit.

Keijo ja Eemeli

Sitten lähetettiin pikkuinen Sissi Belindan kaveriksi


Pentueen toinen kuninkaalinen Sissi lähti kohti Krääkkiötä


Amalia matkusti  ihan kivenheiton päähän Mynämäelle ja Lotta saikin jo vierailukutsun.

Seitsemän vuoden unelma ja puolitoista vuotta odotusta ja nyt me lähdetään kotiin.

Lotta valitsee lelua vauvalle kotiin viemiseksi ja antaa samalla viimeiset maitohömpsyt. Nyt  ei auta muu kuin syödä suklaata ja mennä palluttamaan noita pikkuisia mitkä lähtevät vasta huomenna koteihinsa.