Tänään olimme Pilven kanssa aktivointikurssilla ja tänään treenattiin naksuttimen kanssa, naksu on Pilven kanssa tosi kätevä kun Pilvi on niin "sairaan" nopea, ettei millään ehdi mukaan, niin naksulla on helppo merkata haluttu toiminto. Muuten tämä ensimmäinen tunti ei nyt ihan ollut minun mielestä mitenkään erikoinen aika verkkainen oli tahti ja aika alkeita opeteltiin. Mutta jospa se tästä lähtee paranemaan. Kursilla oli yksi collie joka oli saman värinen kuin Pilvi ja ihastui oitis Pilveen. Olivat tosi jännän näköisiä kun olivat niin samananäköisiä mutta ihan kuin jättiläinen ja kääpiö.

Pilvi taitava tyttö.

Mitä minä tänään koulussa opin: Kun kuulu naks niin sitten lentää namia. Tiistain jutut päättyvätkin tähän ja nyt alkavat sitten keskiviikon jutut, koska minä joudun olemaan kaksi päivää Porvoossa töissä ja minulla ei ole mahdollisuutta päästä koneelle joten  kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

KESKIVIIKKO

Tänään KePo lähtee koiransa Biancan kanssa arkitottelevaisuus kursille , joka tänään pidetään Naantalissa, siellä KePo kohtaa myös Tarjan ja veli Banjon sekä sisko Belindan, heille tulee oikein hauska treeni, vaikka KePoa väsyttääkin kun joutuu lähtemään melkein yöllä treeneihin (lue klo 20). Kepo on silpunnut lihapullia pussiin ja soittanut minulle kaksi kertaa ensimmäisen kerran kysyy kuinka monta lihapullaa tarvitaan ja toisella kertaa mihin aikaan se treeni oli ja missä. Apua ulkona sataa vettä, joten KePo soittaa minulle onko pakko mennä kun ulkona sataa, (Vastaus: on pakko) sulkee puhelimen ja lähtee tuhisten treeneihin. Kotiin tultuaan soittaa (yskii puhelimessa, koska on vilistunut sateessa) pitääkö ottaa koirille ruokaa sulamaan ja missä kasvikset on, saatuaan jälleen ohjeet, jotka oli jo kirjoitettu paperille toimii loistavasti ja ruuat siirtyvät pakastimesta sulamaan. Aamuun asti kaikki nukkuvat kuin pienet porsaat,  aamulla soittaa (yskii puhelimessa) annanko kaikille luut (sekin lukee paperissa), saatuaan varmistuksen jakaa kaikille luut ja lähtee oletettavasti töihin, ellei ole vilustunut vuodepotilaaksi. Illan suussa saavun kotiin ja  KePo makaa sohvalla peiton alla ja kertoo ensimmäisenä, että palelee ja yskii sen jälkeen ja pyytää jotain läämintä juotavaa ja kertoo että on vilustunut kun joutui olemaan vesisateessa tunnin. Tunnen mittaamatonta myötätuntoa kovan kohtalon kärsinyttä KePoa kohtaan, käännyn , hymyilen ja menen noutamaan kuuma mehua. BB on reipas eikä ole yhtään vilustunut vaan loikkii villisti ympäri pihaa muiden koirien kanssa.

Arkitottelevainen Bianca