Huomio kaikki, hieno tilaisuus osallistua vesipelastuksen lajiesittelyyn, jonka järjestää Etelän Vesileijonat ry.

Etelän Vesileijonat järjestää

 

Viikonlopun teoriaosuudessa käydään aloittelijoiden kanssa läpi vepen alkeet ja säännöt, pidemmälle ehtineiden kanssa on teoriaosuudessa sääntöjen ja tulkintojen sekä virheiden yksityiskohtaisempaa läpikäyntiä. Tämän lisäksi runsaasti käytännön harjoituksia maalla ja vedessä sekä oppimista myös muiden koirakoiden työskentelyä seuraamalla.

 

Kouluttajina lajiesittelyviikonlopun aikana toimivat mm:

- Eila Honkanen; OKKO, TOKO-kouluttaja vuodesta 1995, eri harrastuslajien aktiiviharrastaja, (tällä kurssilla kuivamaaharjoittelu, vienti)

- Sari Ruponen; aktiiviharrastaja vuodesta 1993, leojen vepevastaava, vesipelastuskokeiden ylituomari vuodesta 2001 ja vuoden 2009 vepeleon omistaja

 

- Eeva Vestman; aktiiviharrastaja, vuoden 2010 vepeleon omistaja

 

Paikka        Kuntokallion kurssikeskus, Kuntokalliontie 6, 00890 Helsinki

Kuntokallion kurssikeskus sijaitsee Karhusaaressa, kauniin luonnon ja metsän keskellä ja meren äärellä. Alla linkki Kuntokallion tietoihin

(avaa linkki pitämällä Ctrl –näppäin alas painettuna ja klikkaamalla linkkiä);

                 http://www.vantaanseurakunnat.fi/vsrky/kurssikeskukset/kuntokallio

 

Aikataulu   Koulutuspäivien kesto klo 9.00 – 17.00 (tarkennettu ohjelma toimitetaan

ilmoittautuneille myöhemmin)

 

Koulutusmaksu

Koulutusmaksu kahdelta päivältä yhteensä 50,00 euroa /ohjaaja, apuohjaaja + koira.  (Hintaan sisältyy kurssimateriaali).

Lajiesittelypäiviimme voi osallistua myös kuunteluoppilaana eli seuraamaan luentoja ja käytännön harjoituksia. Kuunteluoppilaan kahden päivän osallistumismaksu (ilman koiraa) 25,00 euroa /henkilö (sisältäen kurssimateriaalin).

 

Ruokailut    Osallistujilla on mahdollisuus tilata kahden päivän ruokailupaketti hintaan

50,00 euroa /henkilö.

 

Lapsien kahden päivän ruokailuhinnat ovat seuraavat:

< 3-vuotiaat ilmaiseksi

3-12 vuotiaat 27,00 euroa/lapsi

12-17 vuotiaat 36 euroa/lapsi

Ruokailupakettiin sisältyy aamukahvi ja sämpylä, runsas lounas seisovasta pöydästä sekä iltapäiväkahvi ja kahvileipä kumpanakin koulutuspäivänä. Ruokailupaketit on tilattava ennakkoon, jotta keittiö osaa varautua oikein ruokailijamääriin (ilmoita myös erityisruokavaliot).

 

Ilmoittautuminen

Koulutus on suunnattu leonberginkoirille, jotka mielellään jo osaavat uida.  Koulutukseen otetaan enintään 20 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 15.4.2011 mennessä. Ilmoittautumisia ottaa vastaan:

Riitta Nemlander, puh. 040-5677672, riitta.nemlander@elisanet.fi

 

tai Jaana Oksa, puh. 050-3227779, oksa.jaana@gmail.com

 

Maksut      Koulutusmaksu sekä ateriapaketti on maksettava ennakkoon viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Mikäli joudut perumaan koulutuksen ei koulutusmaksua palauteta. Ruokailupaketin hinta palautetaan tilille mikäli se sopii kurssikeskuksen keittiölle (ruokailijamäärät ilmoitettava ennakkoon).

 

Lapset       Mikäli lajiesittelyviikonloppuun saapuu perheitä niin pyrimme järjestämään pientä ohjelmaa koulutuksen ajaksi myös perheen pienimmille.

 

Majoitus    Kuntokallion kurssikeskuksessa on myös majoitustilaa tarjolla, mutta valitettavasti majoitushuoneisiin ei saa ottaa koiria.

 

Majoittuminen omalla asuntoautolla tai –vaunulla on mahdollista. Karavaanimajoitus paikoitusalueella on ilmainen. Mikäli tarvitset sähköpaikan peritään sähköstä maksua 5,00 euroa /vuorokausi.

 

Lähiseudun majoitusvaihtoehdoista voit kysellä lisää ilmoittautuessasi.

 

 

ETELÄN VESILEIJONAT RY TOIVOTTAA KAIKKI

 

VESIPELASTUKSESTA KIINNOSTUNEET

KOIRAKOT OHJAAJINEEN TERVETULLEIKSI!

 

Belunan Kingly "Moose" treenaamassa.

Belunan Kennel osallistuu kannatusjäsenen ominaisuudessa tilaisuuteen ja jos et pääse osallistumaan  niin lahjoittamalla pienen summan hyvään tarkoitukseen olet tukemassa toimintaa, tarkemmat tiedot saat Teija Niemeltä. "Teija Niemi" <teija.niemi@elisanet.fi>.