Pitkään harkittuaan ja asiaa pohdittuaan on tuomaristo ratkaissut voittajan ja kunniapalkintojen saajat. Palkinnot odottavat postitusta ja voittajille on jo ilmoitettu asiasta. Mutta jaarittelu sikseen ja asiaan. Kilpailun on voittanut kuva jossa mielestäni tulee esille kaikki ne seikat mitkä olivat toiveena , eli kuvassa piti olla liikkumisen iloa ja riemua sekä jotain syksyistä.

Voittajakuvan perustelut: Jokainen näkee, että kuvassa on liikettä ja ilmettä. Koiran ilme kertoo mitä mieltä se on syksyisestä märästä metsästä ja liike kertoo kuinka hauskaa on päästä syksyiseen metsään yhdessä omien ihmsten kanssa.

Onnea voittajalle, voiton vei siis koira nimeltä Mandy.

Sitten seuraavat kunniapalkinnon saajat kaikki saman arvoisina, kiitos hienoista kuvista kaikille.

Tuomariston arvio: Kuva on kuin syysunelma ja kuinkas sattuikaan kuvassa esiintyy Unelma. Kuva on rauhallinen ja liike on pysähtynyt odottamaan syksyn saapumista. Tuolta se tulee....

Tuomariston arvio: Klassisen kaunis syyskuva,taustalla punainen vaahtera ja syksyiset kultapallot taittuneena ja kaiken keskellä Rico.

Seuraavan kunniapalkinnon sai kolmen kuvan sarja, jonka olen ristinyt syksyn metsästys.

Tuomarin arvio: Kuva sarjassa on yhdessä liikkumisen iloa ja voittajan riemua.

Kumpi voittaa kumpi saa syksyn kiinni?

Minä voitan jihuu minä voitan.

Höh löysinkö mä nyt sen syksyn?

Myös syksy ja lemmikkini sarjassa jaettiin yksi kunniapalkinto ja sen sai seuraava kuva.

 

Tuomariston arvio: Joskus syksyn harmaus voi olla hyvinkin kaunista kuten tässä kuvassa missä Lotta ja Harmi ovat yhdessä ulkoilemassa.

Ja nyt alkaa palkintojen postitus. Onnea vielä kerran ja kiitos osallistumisesta.