Iloitsemme tänään siitä että meille niin rakas Luna täyttää 7 vuotta. Luna on koira jonka sydän on puhdasta kultaa ja Lunan sydämeen mahtuvat kaikki.  Reilut kolme vuotta sitten Luna sairastui agressiiviseen nisäkasvaimeen joka oli pahanlaatuinen, mietittyämme annoimme luvan poistaa kasvaimen, päätös oli vaikea, koska pelkona oli että Lunan elinaika lyhenee vielä leikkauksen myötä ja syövän leviäminen nopeutuu. Päätös oli kuitenkin oikea, kasvain poistettiin ja Luna sai n. puolivuotta elinaikaa. Luna parani nopeasti ja alkoi voida erittäin hyvin oli iloinen ja me kaikki nautimme kun menimme Lunan kanssa 5 vuotis tarkastukseen oli eläinlääkäri aivan ihmeissään että onko tämä todellakin Luna elossa ja hyväkuntoisena, nyt ei enää ihmeteltykkään vaan ainoastaan sanottiin harvinaisen hyväkuntoinen 7 vuotias leo ja sitten onniteltiin. Ehkä Lunan onni oli se että kasvaimen ympärillä oli kalvo, mikä taitavan eläinlääkärin otteissa ei päässyt rikkoutumaan ja ripaus onnea ja ihmettä lisättynä pelasti meidän Lunan.

Meidän oma niin rakas Luna 7 vuotta tänään 14.1

Luna tuli meille aikoinaan sijoituskoirana, mutta Lunalla ei ollut onnea koskaan saada vauvoja.

Luna oli minulla sijoituksessa tuolta Namupalan Kennelistä ja Satu haki Lunan Tanskasta.

Lunan kasvataj on Jorgen ja Pia Hansen Tanskasta, kiitos heille aivan upeasta koirasta ja kiitos myös Sadulle joka  Lunan meidän hoitoomme luotti, Lunan isähän oli Sadun upea uros.

Perheemme ilo ja sen lisäksi Luna on ollut monissa tapahtumissa ilahduttamassa mm. lapsia.

Lunalla on ollut aina omia tapojaan esim. Luna ei koskaa ole halunnut nukkua muuta kuin omassa sängyssä joka onkin Lunalle rakas paikka, siellä nukutaan ja sinne viedään namipalat syötäväksi ja lelut unikavereiksi.

Upeampaa lenkkikaveria saa hakea, Luna ei jätä minua koskaa vaan seuraa aina lähietäisyydellä Lunan kanssa voi mennä minne tahansa.

Vielä nousee jalka ja puut ylitetään vauhdilla.

Luna saa tänään viettää synttäreitä muiden koirien kanssa ja monen moista herkkua on kaapissa odotamassa, on pupun korvaa puruluuta , koirankeksiä jne.

ONNEA MAMMAN MURU LUNA.


 

 Finland WE WISH YOU A HAPPY BIRTHDAY Denmark 
FROM ALL OF US AT
KENNEL KHAIMAS'
PIA & JØRGEN