Perla oli tänään lähtenyt mätsäriin kokeilemaan esiintymistä ja hieno oli sijoitus Perla sijoittui toiseksi sinisten sarjassa. Kauniisti pikkuinen jälleen esiintyi. Tästä tapahtumasta ei ole kuvaa, koska poikkesin Naantaliin työmatkan päätteeksi katsomaan mätsäriä. Onnea Perla. Sitten on Eemelin toripäivä touhuja.

Ensin hankittiin vihannekset.

Seuraavaksi piti päättää mitä hunajaa ostetaan ja taisi nallehunaja lähteä kotiin viemisiksi.

Torilla pitää myös seurustella ystävien kanssa vaikka ystää vähän jännittäisikin.

Pojat tarjosivat Eemelille herneitä.

Mutta sitten oli jälleen lähdettävä ostoksille, sillä lihat oli vielä hankkimatta.

Maistiaiset on aina saatava ei sitä muuten osaa päättää mitä herkkuja sitä ostetaan.

Ostosreissun jälkeen on kiva ottaa pienet päikkärit.

Pahan päivän varalle on myös säästettävä herkkuja.

Tässä vielä Hertan poseerauskuva eilisen näyttelyn jälkeen.
Äitini soiteli Porvoosta, että paikallisessa Uusimaa -lehdessä on juttu Porvoon koiranäyttelystä ja yllätys yllätys, siellä on juttu Biancan Porvoon vierailusta ja oikein kuvan kera. En uskonut että päädyme lehden sivulle vaikka toimittaja meitä haastattelikin kehän reunalla. Kiva yllätys.

Juttu lehdessä meidän osalta: Porvoolainen hely Ranta ja hänen hyvä ystävänsä entinen porvoolainen Arja Pirttimaa tapaavat vuosittain Porvoon koiranäyttelysä. Rannalla itsellään ei ole koiraa, mutta hän tuntui tulevan hyivn toimeen Pirttimaan 2,5 vuotiaan leonberginkoira Biancan kanssa. - Kävimme aikaisemmin Arjan kanssa vuosittain lapissa, mutta kun hänelle tulivat koirat harrastukseksi, jäivät Lapin-matkat. Pirttimaa kasvattaa pienimuotoisesti leonberginkoiria joita hänellä on kuusi ja joiden  kanssa hän käy usein näyttelyissä. - Viime näyttelyssä Raisiossa Bianca valioitui ja pääsee tänään valioluokkaa. Minulla on 5 omaa pentuetta ja olen tyytyväinen pentujen menestykseen ja terveystuloksiin, mikä on kasvattajalle tärkeää, painotti Pirttimaa. Porvoon koiranäyttelyssä nuori Bianca valittiin rotunsa parhaaksi.