Tänään oltiin taas Pilven kanssa agilityssä, kyllä on hauska katsoa kun koira on niin innoissaan ettei meinaa mitenkään pysyä nahoissaan, vaan hyppii ja pomppii ja haukkuu, päästäkää mut jo radalle. Pilvi oli tänään tosi hyvä ja rata onnistui paremmin kuin koskaan aikaisemmin, oli siis oikein hauska treeni. Koska Pilvi oli niin hyvä niin Pilvi sai palkinnoksi ihan uuden nahkahihnan. Hyvästä suorituksesta pitää aina palkita.

Pilvi mamman pieni lihapulla. Tuo on siis ihan totta Pilvi on lihapulla, sillä kaksi viikkoa Pilvi sai tupla ruuat, minä annoin ja KePo antoi ja Pilvi söi, ja mitä siitä seurasi, no Pilvestä tuli pieni lihapulla. Nyt Pilvi on siis painon tarkkailussa.

Luna joutui tänään pesulle, sillä tuomarin luo ei voi rapavarvasta viedä, joten pestiin sitten tänään koko koira puhtaaksi ja ei ollut todellakaan turha toimenpide. Olen nyt sanonut Lunalle ettei sotkisi huomenna itseään koska muuten joutuu uusinta pesulle. Lauantaina ollaan menossa näyttelyyn ja tällä kertaa osoite on Turku.

Luna

Nyt pitää olla tosi tarkkana tuleeko tuolta joku ?

Ei sieltä ketään tule taisi olla tonttu?