Aamulla matkasimme kohti Järvenpäätä ja tällä kertaa emme lähteneetkään ambulansilla liikkeelle. Perillä aikaa olikin enemmän kuin runsaasti,mutta se kului ystävien kanssa ja sääkin suosi meitä ei sade pisaraakaan.

 

 

Harry Milana ja Luna

Mihin se Luna meni, Lulluu tuu takasin

Kukas se olikaan tullut myös mukaan kisaan no tietystikkin Moose poika ja voi mikä komistus pojasta onkin kasvanut.

Siis Bellan ja Resson poika "Moose"

Hieman Moose vielä miettii ryhtyisikö agility-koiraksi vai olisiko vain komea nuori herra.

Paparatsi iski, Teija ja Moose olivat vetäytyneet keskittymään tulevaan koitokseen ja Teija lukee Mooselle näyttelyluetteloa.

Hymynaamat.

Belunan Kingly Moriz "Moose" AVO ERI1 ja PU 2 ja SERTI, Belunan kennelin oman kasvatin ensimmäinen SERTI. ONNEA Teija ja Moose

Onnea Teijalle ja Mooselle hienosta menestyksestä.Arvostelu: Erinomainen tyyppi ja oikeat mittasuhteet. Komea uroksen pää. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Sopiva luusto, raajat. Tilava runko. Hieman takaa kapea muutoin vaivaton ravi. Erinomainen karvanlaatu."

Kasvattaja ei meinannut pystyä menemään Milanan kanssa kehään kun ilon kyyneleet vain vierivät, kasvattaja oli niin ILOINEN.

Veli ja sisko

Minun veljeni siskon ylepyttä.

Onnitteluhalaus velipojalle.

Luna AVO ERI3

Seuraavalla arvostelulla: Hyvin kaunis linjainen hyvin kehittynyt voimakas narttu. Kuono saisi olla hieman pidempi. Hyvä kaula, tasapainoiset kulmaukset, voimakas raajaluusto, käpälät saisivat olla hieman tiiviimmät. Vaivaton takaa, hieman ahdas ravi. Erinomainen karva, täysi maski.

Milana AVO ERI 2

Arvostelulla: Erinomainen tyyppi, erinomaiset mittasuhteet, hyvä sukupuolileima, hyvinkaunis pää, täysi maski, Erinomainen (alleviivattu) täysi leikkaava purenta. Hyvä kaula. Erinomainen eturinta ja rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset, sopiva luustoiset raajat. Hyvin kaunis vaivaton ravi, takaa hieman ahdas ravi. Hyvä turkki.  Tuomarina Järvenpäässä oli Marianne Holm Suomi. Hieno päivä kaiken kaikkiaan.