Pakkaspoika näyttää taas mahtiaan ja se ei ole oikein kiva, käytiin tänään metsässä ja sieltä oli pakko lähteä pois, se oli kuin hävityksen jäljiltä tosi monta puuta oli katkennut , varsinkin mäntyjen isoja oksia oli pudonnut maahan ja tiellekkin. Pakkanen ja painava lumikuorma tekevät tehtävänsä ja puiden jaksaminen on kovalla koetuksella. Moni puu oli jo joutunut siis luovuttamaan ja ei tehnyt mieli kulkea niiden alitse kun ajatteli mitä voi tapahtua jos sellainen oksa tai puunrunko rojahtaa niskaan. Tämä pelko ei ole turha sillä tuttavani leo jäi juuri tällaisen putoavan oksan alle ja loukkaantui todella pahasti, paljon paranemisterveisiä Myrtille.

Kaunista mutta myös vaarallista alkaa olla metsissä.

LOTAN KUULUMISET

Lotta kävi taas namilenkillä, mutta emme tehneet pitkää lenkkiä, koska Lotan nisät ovat jo aika suuret ja roikkuvat ja pelkäsin, että ne paleltuvat kun roikkuvat karvapeitteen ulkopuolella, joten tyydyimme lyhyeen urheilusuoritukseen. Ruoka maittoi ihan hyvin, on aivan ihana seurata kuinka koirallakin on mielitekoja aivan kuten odottavalla äidillä muutenkin, tänään Lotta halusi syödä ananasta ja söikin koko purkillisen jälkiruuaksi ananasrenkaita (olin ajatellut syödä itse mutta annoinkin parempaan suuhun). Toisena aivan ehdottomana herkkuna ovat kananmunat , joita Lotta odottaa jääkaapinovella ja kuorineen päivineen kananmuna häviää Lotan masuun, ettei vain olisi tulossa pieniä keltaisia leoja sellaisia pääsiäismallisia. Lotta nukkuu paljon ja vatsa on aika kova kun sitä hieroskelee, joten siellä nevauvat taitavat kasvaa hyvässä pesässä.

Näin solakalta Lotta ei enää näytä vaan Lotta on saanut pyöreät muodot.

Upottaa  tuumii Milana viekää mut pois.

Mä tulen mä tulen odottakaa....

Jos haluat HYVÄT NAURUT ja haluat tietää miten pieni leonbergi poika Oliver on perhettään ilahduttanut niin käyppä kurkistamassa Oliverin blogiin, kasvattaja ainakin oli sanataon ja se johtui siitä, että olin tukehtua nauruun. Linkki löytyy sivuiltani osiosta Linkit , Oliver Van Den Laak & Co.