Tänään rakas Bellamme täyttää seitsemän vuotta. Bella-mammalla alkaa hieman jo frisyyri harmaantua ja askelkin on lyhentynyt. Ei jaksa Bella enää riehua pihalla nuorempien vauhdissa vaan lauman vanhin seurailee jo mielellään hieman sivusta muiden touhuja. Joskus Bella vielä intoutuu leikkimään BB:n kin kanssa mutta pian on luovutettava nuorempien vauhdissa. Helteiden myötä Bella on saanut tassutulehduksen ja onneksi meillä on vielä tuota suolaa jäljellä joten Bella "nautiskelee" jalkakylpyjä ja aika hyvin jo nyt on parantuminen alkanut. Todella harmittava vaiva, mutta kokonaisen vuoden Bella on saanut olla terveenä. Bella odottelee nyt vain lasten lastensa syntymää jotta saisi tuon arvonimen Bella-mummo.

Namupalan Bella Madonna 7 vuotta.

Vielä nousee jalka hieman Bellallakin kun pitää poseerata.

Bella on ollut unelmien täyttymys koirana, ihan siitä asti kun hänet Namupalan kennelistä noudimme. Bella on saavuttanut Suomen muotovalion arvon ja tehnyt kaksi pentuetta, joista sukua nyt jatkaa luonamme Bellan tytär Milana. Bella viettää ansaittuja eläkemuorin päiviä luonamme ja toivottavasti yhteisiä vuosia on jäljellä monta monta vuotta. rakkaudella Bellaa onnittelee koko Belunan lauma.

Milanan mamma-blogi 54 vrk

Eivät ihan ehtineet vauvat syntyä Bellan syntymäpäivälahjaksi, mutta yhdessä äipän kanssa Milana hieman herkutteli, tarjolla oli kuivattua lihaa sekä kuivattua keuhkoa ja taisipa siinä olla possunkorvakin. Milana kärsii kuumuudesta kuten kaikki muutkin koiramme, Milana viihtyy sisätiloissa, jossa lämpötila on 16 astetta (ilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu).  Tänään Milana oli pihalla hieman tutkinut paikkoja että olisiko vauvojen hyvä syntyä vaikka ulkona kun on niin lämminkin, mutta ehdotin kuitenkin tuota pentuhuonetta kun sen olen nyt siivonnutkin valmiiksi, olisi minusta mukavampi siellä vauvojen alkuun elellä.

Huh hellettä sanon minä.