Meillä alkoi kahden viikon loma. Loput lomastani 7 viikkoa säästän kevääseen, koska silloin minä toivon taas, että Bella olisi kantavana. Huomaatte, että olen kaivautunut ylös itsesäälin kuopasta. Korkeakallion Satu nauroi minulle tänään sydämmensä pohjasta kun kerroin hänelle kuinka täydellisesti olin elämäni järjestänyt vain Bellan pentuja silmällä pitäen, ei ole lomasuunnitelmia ei juuri mitään muutakaan elämää, ymmärsin ihan itse, että ehkä kuumemittari ei olisi tarvinnut olla sävy sävyyn pentuhuoneen mattojen ja seinäkoristeiden kanssa, ehkä ei olisi kannattanut  käydä lelukaupassa ostamassa pehmoleluja ja ehkä ei olisi tarvinnut puhkaista yhtä talon seinää, jotta kulku pentuhuoneeseen helpottui, ei kait myöskään olisi tarvinnut ostaa pesukonetta ja kuivausrumpua, pyyheliinakaappia, ensiapukaappia, koirankuvaboordia seinää koristamaan. No toivon mukaan näillä kaikilla on vielä käyttöä ja onhan ne sitten valmiina. Huomasin ilokseni, meidän pihalla kasvaa kukkia.733719.jpg

733722.jpg

Diwa pitää erityisesti näiden sinisten kukkien nupuista, maistoin ei minusta kehuttavan hyviä.

733729.jpg

Kivipuutarhanikin on alkanut kukkia.

Diwa on kyllä parhaansa mukaan yrittänyt popsia kaikki kukkanuput penkeistä, taitaa harkita kasvissyöjäksi ryhtymistä tai toisena vaihtoehtona sumopainija, vai mitä mieltä olette?

733737.jpg

Diwa päällä  Bella alla

733742.jpg

Diwa päällä Turri alla

733746.jpg

Me ollaan parhaat kaverit ja toinen meistä on kaukkari mutta aina en ole ihan varma kumpi.

Tässä nämä ensimmäiset loma tunnelmat, loma tunnelmia kirjoitellaan lisää, jos meille jotain tapahtuu ja vaikka ei tapahtuisikaan ihmeitä niin jutustellaan sitten vaikka niitä näitä.